Vippeextensions

Med vippeextensions får du et glamorøst og våkent blikk – helt uten anstrengelse!

Om behandling med vippeextensions

Med vippeextensions får du flotte vipper fra tidlig morgen til sen kveld, uten at det krever tid eller innsats. Du slipper maskara som dras utover når du gnir deg i øynene og får øyne som virker mer våkne og dramatiske. Vi har lang erfaring med å sette på perfekt separerte vipper. Med ulike teknikker tilgjengelig, får du vipper som er akkurat så naturlige eller dramatiske som du ønsker.

 

Her finner du fullstendig prisliste.

Klassisk forlenging for et naturlig resultat

Ønsker du naturlige og elegante vipper vil 1:1-metoden passe perfekt for deg. Dette er en metode hvor vi fester én vippe på hver av dine naturlige vipper. Dermed vil vippene dine både se ut og føles som dine egne. Denne klassiske forlengelsen gir deg lange, fyldige og naturtro vipper og er et alternativ for deg som ikke ønsker en overdrevet vippetang-effekt, men vil ha estetiske øyenvipper som fremhever øynenes skjønnhet.

Dersom du skal ut en kveld og ønsker et mer dramatisk uttrykk, kan du i tillegg ta på en spesiell fettfri mascara. Som regel vil dette imidlertid være helt unødvendig.

Volum-vipper

Volume er den nyeste teknikken innenfor vippeextensions. Her brukes tynnere og lettere vipper, og det festes flere løsvipper på hver naturlige øyevipp. Fordi vippene er lettere sitter de bedre, men gir allikevel et mer fyldig resultat.

Denne teknikken er mer skånsom for dine naturlige vipper, og vippene sitter i gjennomsnitt 1–2 uker lenger enn de klassiske vippene. Teknikken er blant annet velegnet for deg med få naturlige vipper. Kunder som velger volume-teknikken kan velge mellom tre ulike vippesett, basert på ønsket effekt og volum:

Naturlig sett (light volume)

Dette er vårt mest naturtro sett, og egner seg for deg som ønsker vippeforlenging uten at det nødvendigvis synes at du har falske vipper. Her festes fire vipper på hver naturlige øyevipp. Vippene settes på opptil 70 % av kundens naturlige vipper. Behandlingen passer for unge jenter samt voksne kvinner som setter pris på en flott, men naturlig look.
Det vil vanligvis være nødvendig med hyppige timer for påfyll med dette settet. Dette er fordi vi bruker færre vipper, og det derfor vil ta kortere tid før tap av vipper blir merkbart og effekten reduseres. Påfyll vil imidlertid ta kortere tid, ettersom vi fester vipper til færre naturlige vipper enn ved øvrige sett.

Ekstra volume (medium volume)

Dette er et fyldig sett med vipper som passer for dem som ønsker mye volum, men uten at resultatet blir for dramatisk. Her festes mellom fem og ti vipper på hver øyevipp, og vi setter vipper på omtrent 90 % av kundens naturlige vipper.

Behovet for påfyll vil her være veldig individuelt, og variere etter ønsket effekt.

Mega volume

Dette er settet for deg som ønsker et dramatisk resultat. Settet er svært fyldig, med mer enn 10 løsvipper festet på hver øyevipp. Her dekker vi 100 % av kundens naturlige vipper for en kraftig og intens look. Dette passer spesielt godt for deg som bruker mye sminke til vanlig og som ikke er redd for å skille deg ut i mengden.

Ettersom disse vippene festes på alle naturlige vipper, anbefaler vi at det settes av minst 60 minutter til påfyll for et best mulig resultat. Hvor ofte man ønsker å fylle på er opp til en selv.

Flotte vipper som holder lenge

Uavhengig av valgt metode vil du få et flott resultat som varer lenge. Vippene vil falle av gradvis, og det er normalt å miste mellom én og tre vipper hver dag. Nøyaktig hvor mange som faller av vil naturligvis være individuelt, og hvis du føler at du mister mange vipper kan du kontakte oss for råd.

Påfyll av vipper

* Av påfyllstimen blir omtrent 5min satt av til forberedelser, kartlegging, betaling o.l. Det beregnes omtrent 3 vipper pr. minutt. 

 

Når behovet for påfyll av vipper melder seg, kan vi tilby følgende alternativer:

 • 30 minutter: En kort behandling som anbefales til kunder som ønsker å oppnå symetri i vippene mellom påfyllstimene. Anbefales når vippetapet ikke overstiger 30–40 %.  Behandlingen koster for ekstra volum 600 kr og naturlig look 500 kr. Denne behandlingen tilbys ikke med garanti.
  25min x 3 vipper = 75 vipper / 37 vipper pr. øye.
 • 45 minutter: En mellomlang behandling som anbefales når vippetapet ikke overstiger 40–60 %. Behandlingen koster  for ekstra volum 750 kr og naturlig look 650 kr.
  40min x 3 vipper = 120 vipper / 60 vipper pr. øye.
 • 60 minutter:  Omfattene behandling hvor bytter vi også ut vipper som har behov for fornyelse. Anbefales til kunder med 60–90 % vippetap eller som setter pris på fyldige vipper. Behandlingen koster for ekstra volum 990 kr og naturlig look 800 kr.
  55 min x 3 vipper = 165 vipper / 82 vipper pr. øye.
 • 90 minutter: Behandling med påfyll av vipper for de som ønsker et veldig fyldig og dramatisk resultat eller som har hatt et stort tap av vipper. Behandlingen koster 1300 kr.
  85 min x 3 vipper = 255 vipper / 127 vipper pr. øye.

*Ved forsinkelse til timen, blir tiden klienten er forsinket, trukket fra påfyllstiden.

Fjerning av vipper

Ved fjerning av kunstige vipper bruker vi en spesiell gelé som løser opp limet. Behandlingen er rask, smertefri og skader ikke dine naturlige vipper. Hos oss koster fjerning av vipper 200 kr.

Hvem bør ikke bruke vippeextensions?

Vippeextensions regnes som trygt å bruke for de aller fleste. Det er imidlertid noen, som av ulike årsaker, bør unngå denne typen behandling. Vi anbefaler ikke vippeextensions dersom du:

 • Mangler øyenvipper av helsemessige årsaker
 • Har en øyeinfeksjon
 • Er allergisk mot ingredienser i limet

Vippeextension

 • Nytt sett 90'

  1400,-

  Naturlig look

 • Nytt sett 120'

  1900,-

  Ekstra Volume

 • Nytt sett 150'

  2400,-

  Mega Volume

 • Touch-Up 30' Naturlig Look

  500,-

  Liten fiks mellom påfyll

 • Touch-Up 30' Ekstra Volum

  600,-

  Liten fiks mellom påfyll

 • Påfyll 45'

  650,-

  Naturlig Look

 • Påfyll 45'

  750,-

  Ekstra Volume

 • Påfyll 60'

  800,-

  Naturlig Look

 • Påfyll 60'

  990,-

  Ekstra Volume

 • Påfyll 90'

  1300,-

  Mega Volume

 • Fjerning av vippesett

  200,-

Bestill time