Hudpleie

Sliter du med uren, ujevn eller tørr hud? Har du pigmentflekker eller aknearr du gjerne vil bli kvitt?

Om våre hudpleiebehandlinger

Vi tilbyr en rekke ulike hudpleiebehandlinger – alt fra klassisk hudpleie til den innovative Bloomea-behandlingen. Enten du ønsker litt pleie og hverdagsluksus eller vil ha hjelp med å behandle skader og forandringer i huden, kan våre terapeuter gi deg gode råd og profesjonelt utførte behandlinger.

Klassisk hudpleie

Klassiske hudpleiebehandlinger passer for alle. Dette er for deg som vil pleie deg selv litt ekstra, friske opp huden og få et avslappende avbrekk fra hverdagen. I tillegg til å utføre behandlinger tilbyr vi rådgivning, slik at du kan benytte timen til å få anbefalinger om produkter og behandlinger som vil passe til akkurat din hud.

Krystallsliping

Krystallsliping vil også egne seg for de fleste. Her brukes en maskin, som ved hjelp av små krystaller fjerner døde hudceller. Dette er en mer dyptrensende behandling, som vi blant annet anbefaler i forkant av store anledninger der man ønsker å se litt ekstra bra ut. Behandlingen er svært populær, og kan bidra til å utbedre arr etter akne, solskader og pigmentforandringer i huden.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en dyptrensende behandling som fornyer huden. Metoden har vist seg å egne seg godt for behandling av solskader og akne samt reduksjon av rynker. Vi anbefaler ikke at denne behandlingen gjennomføres rett i forkant av store anledninger. Dette er fordi du i prosessen med å fornye huden vil flasse mye. Få derfor kjemisk peeling utført på et tidspunkt der du har mulighet til å slappe av hjemme og ikke vil sjeneres av flassende hud.

Denne behandlingen anbefales ikke for gravide eller de med sensitiv hud.

Skånsom behandling

Bloomea

Bloomea er en innovativ og dyptrensende teknikk, som blant annet kan være et alternativ til kjemisk peeling. Her brukes ingen skadelige kjemikalier, noe som gjør behandlingen skånsom og velegnet for alle. Bloomea er en behandling der man ved hjelp av lys og vibrasjoner fjerner døde hudceller og stimulerer kollagenproduksjonen i huden. Behandlingen vil blant annet kunne bidra til å redusere strekkmerker, dype rynker og solskader.

Du vil kunne merke en forskjell allerede etter første behandling, noe som gjør behandlingen velegnet i forkant av viktige anledninger. Den kan også tas som kur over flere behandlinger, for et mer langvarig resultat.

Hvor ofte bør jeg gjenta behandlingene?

Dette vil naturligvis være veldig individuelt. Mange velger å ta en hudpleiebehandling for å skjemme bort seg selv i hverdagen eller friske opp huden før man skal noe spesielt. I slike tilfeller vil det være helt opp til deg selv hvor ofte du får utført behandling.

Er målet med hudpleiebehandlingen å få bukt med et større problem, slik som akne, solskader eller pigmentforandringer, anbefaler vi gjentatte behandlinger. Det er viktig å huske på at huden er i konstant fornyelse, slik at en behandling som kun utføres én gang aldri vil gi et permanent resultat. Din hudpleieterapeut kan hjelpe deg med å sette opp en fornuftig behandlingsplan

Lurer du på noe angående våre hudpleiebehandlinger?

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille en konsultasjon. 

Kontakt oss

Fotpleie og negler

Bestill time

Fotpleie og negler

 • Shellac Nytt Sett tær

  550,-

  Behandling for deg uten noe på neglene fra før

 • Shellac på tær + fjerning

  600,-

  Fjerning av gammel shellac + ny

 • Shellac på tær med design

  700,-

  Behandling for deg uten noe på neglene fra før

 • Shellac på føtter med design + fjerning

  750,-

  Fjerning av gammel shellac + ny med design

 • Gelenegler på tær

  700,-

 • Fotpleie

  700,-

 • Fotpleie + Lakk

  750,-

 • Fotpleie + Shellac

  950,-

 • Fotpleie + Gelenegler

  1090,-

 • Gelenegler fjerning på tær

  300,-

 • Shellac fjerning på tær

  150,-