Hudpleie

Sliter du med uren, ujevn eller tørr hud? Har du pigmentflekker eller aknearr du gjerne vil bli kvitt?

Om våre hudpleiebehandlinger

Vi tilbyr en rekke ulike hudpleiebehandlinger – alt fra klassisk hudpleie til den innovative Bloomea-behandlingen. Enten du ønsker litt pleie og hverdagsluksus eller vil ha hjelp med å behandle skader og forandringer i huden, kan våre terapeuter gi deg gode råd og profesjonelt utførte behandlinger.

Dermalogica Signatur HUDPLEIE

Dermalogica Signatur er en klassisk hudpleiebehandling som passer for alle. Dette er for deg som vil pleie deg selv litt ekstra, friske opp huden og få et avslappende avbrekk fra hverdagen. I tillegg til å utføre behandlinger tilbyr vi rådgivning, slik at du kan benytte timen til å få anbefalinger om produkter og behandlinger som vil passe til akkurat din hud.

Dermalogica

Micro/nanoneedling

En kollagen stimulerende behandling med sterile engangsnåler eller silikontipper som behandler aldringstegn, slapp hud, pigmentering, akne-arr, store porer og ujevn hudstruktur. 

Dermalogica Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en dyptrensende behandling som fornyer huden. Metoden har vist seg å egne seg godt for behandling av solskader og akne samt reduksjon av rynker. Vi anbefaler ikke at denne behandlingen gjennomføres rett i forkant av store anledninger. Dette er fordi du i prosessen med å fornye huden vil flasse mye. Få derfor kjemisk peeling utført på et tidspunkt der du har mulighet til å slappe av hjemme og ikke vil sjeneres av flassende hud.

Denne behandlingen anbefales ikke for gravide eller de med sensitiv hud.

Skånsom behandling

Bloomea

Bloomea er en innovativ og dyptrensende teknikk, som blant annet kan være et alternativ til kjemisk peeling. Her brukes ingen skadelige kjemikalier, noe som gjør behandlingen skånsom og velegnet for alle. Bloomea er en behandling der man ved hjelp av lys og vibrasjoner fjerner døde hudceller og stimulerer kollagenproduksjonen i huden. Behandlingen vil blant annet kunne bidra til å redusere strekkmerker, dype rynker og solskader.

Du vil kunne merke en forskjell allerede etter første behandling, noe som gjør behandlingen velegnet i forkant av viktige anledninger. Den kan også tas som kur over flere behandlinger, for et mer langvarig resultat.

Hvor ofte bør jeg gjenta behandlingene?

Dette vil naturligvis være veldig individuelt. Mange velger å ta en hudpleiebehandling for å skjemme bort seg selv i hverdagen eller friske opp huden før man skal noe spesielt. I slike tilfeller vil det være helt opp til deg selv hvor ofte du får utført behandling.

Er målet med hudpleiebehandlingen å få bukt med et større problem, slik som akne, solskader eller pigmentforandringer, anbefaler vi gjentatte behandlinger. Det er viktig å huske på at huden er i konstant fornyelse, slik at en behandling som kun utføres én gang aldri vil gi et permanent resultat. Din hudpleieterapeut kan hjelpe deg med å sette opp en fornuftig behandlingsplan

Lurer du på noe angående våre hudpleiebehandlinger?

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille en konsultasjon. 

Kontakt oss

Hudpleie og permanent makeup

Bestill time

Hudpleie og permanent makeup

 • Dermalogica Signatur Hudpleie 30 minutter

  790,-

  En skreddersydd behandlingsopplevelse som tar i bruk det nyeste innen aktive ingredienser, behandlingsteknikker og teknologi. Vi jobber med dine unike hudpleiebehov slik at du får optimale resultater. Inkluderer dobbel rens, eksfoliering, serum og maske.

 • Dermalogica Signatur Hudpleie 60 minutter

  1300,-

  En skreddersydd behandlingsopplevelse som tar i bruk det nyeste innen aktive ingredienser, behandlingsteknikker og teknologi. Vi jobber med dine unike hudpleiebehov slik at du får optimale resultater. Inkluderer dobbel rens, eksfoliering, serum, maske og massasje.

 • Dermalogica Kjemisk Peeling 30 minutter

  990,-

  En høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling som behandler aldringstegn, hyperpigmentering og akne.

 • Dermalogica Kjemisk Peeling 60 minutter

  1590,-

  En høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling som behandler aldringstegn, hyperpigmentering og akne.

 • Dermalogica Microneedling

  2200,-

  En kollagenstimulerende behandling med sterile engangsnåler eller silikontipper som behandler aldringstegn, slapp hud, pigmentering, akne-arr, store porer og ujevn hudstruktur (60 minutter).

 • Dermalogica Nanoneedling

  1900,-

  En kollagenstimulerende behandling med sterile engangsnåler eller silikontipper som behandler aldringstegn, slapp hud, pigmentering, akne-arr, store porer og ujevn hudstruktur (60 minutter).

 • Dermalogica Kjemisk Peeling for øyepartiet

  550,-

  Effektiv øyebehandling som lysner, glatter linjer og løfter for en intens regenerering av øyepartiet (20 minutter).

 • Utklemming

  390,-

  Profesjonell utklemming av sorte prikker, talg og urenheter (20 minutter).

 • Retinol Booster

  1150,-

  Serum som forsterker effekten av kjemisk peeling eller andre eksfolierende hudbehandlinger ved å øke hudens fornyelsesprosess. Passer til alle hudtyper (30 min).

 • Bloomea

  Enkel behandling. Ved flere behandling tilbyr vi pakkepris

 • Sculptural face lifting massage

  1200,-

 • Permanent makeup bryn

  4500,-

  1. behandling. Inkluderer et påfyll etter 4-6 uker

 • Permanent makeup bryn

  Påfyll etter 1 år

 • Permanent make-up eyeliner

  4000,-

  1. behandling. Inkluderer et påfyll etter 4-6 uker.

 • Permanent make-up eyeliner

  Påfyll etter 1 år