Velg vakre vipper fra Lashes by Kasja

Skjønnhetsbehandlinger for øyne og vipper gir i dag utallige muligheter når det gjelder personlig tilpasning og alternativer i uttrykk. Hos Lashes by Kasja gir vi deg en vippebehandling som fremhever øynene dine, alltid med fokus rettet mot dine preferanser og ønsker.


Våre vippebehandlinger

Farging av vipper

Farging av vippene i den fargetonen du ønsker. Dette gir et naturlig og delikat uttrykk, og passer fint for deg som ikke ønsker å bruke mascara daglig, men likevel vil ha mer markerte øyne. Med farging blir vippene forlenget fordi hele øyevippen får én definert farge.

Vippeløft (lash lift)
Lash lift er en behandling som kan gjøres med og uten farge, og er en virkningsfull forming av vippenes utseende. Vi bruker samme teknikk som frisører som setter permanent, og former vippene i den fasongen du ønsker. Vippene forblir i den fasongen til de faller av.

Vippeforlengelse (lash extensions)
Vi tilbyr ulike extensions for øyevipper, både med naturlige og mer definerte resultater:
  • naturlig
  • ekstra volume
  • mega volume

Vi kan hjelpe deg å vurdere hva som passer for deg og ditt ansikt. Spør våre terapeuter om du er i tvil om hva du skal velge!

Behovet for påfyll av vipper vil være svært individuelt, og vil variere fra person til person. Det er viktig å huske på at øyevipper vokser og faller av hele tiden, og i løpet av 8 til 12 uker vil alle øyevipper være byttet ut. Dette er øyevippenes naturlige syklus. Når dine naturlige vipper løsner, vil naturligvis også extensions som er festet til disse falle av.

Vi har gode tilbud for påfyll av vipper, basert på dine behov. Les mer om våre alternativer for extensions og påfyll av vipper her.


Hva passer meg, mine vipper og mine øyne?

Det er ikke alltid at den fargen, formen eller de vippene som noen andre bruker også passer til ditt utseende. Våre terapeuter har lang og god kjennskap til faget, og kan hjelpe deg med å avgjøre hvilke vipper du bør velge. Ikke nøl med å spørre oss om råd, vi kan gi deg veiledning slik at du får et resultat du blir fornøyd med! 


Dette bør du gjøre før behandling

Før du kommer til vippebehandling, er det enkelte forberedelser du kan gjøre: 


Se på bilder av andres vipper, og gjør deg opp en mening

Før du bestemmer deg for å få farget, formet, løft eller satt på extensions er det viktig å vite hva du ønsker deg og hvordan det skal se ut. Tenk gjennom hva du synes er pent, og vis oss gjerne et bilde av hvordan du vil ha det. 


Kom innom for konsultasjon og samtale før selve behandlingen

Det kan være fint å snakke med våre terapeuter om hva du ønsker og forventer før timen. Det er også fordel å få informasjon før du bestemmer deg for hva du vil ha utført. 


Ta med et bilde av deg selv

Det kan ofte være nyttig for oss å få se et bilde av deg og hvordan du sminker deg til hverdags, før vi setter i gang med en vippebehandling. På denne måten ser vi hvilken type stil og hvilket uttrykk du foretrekker, og vi kan tilpasse vippene dine til dette. 


Fjern sminke på øynene før behandlingen

Hvis du møter til behandlingen med rene og usminkede øyne vil det gå mer effektivt. Det er også viktig for våre terapeuter å se på øynene dine uten sminke, slik at vi ser den korrekte øyeformen og -størrelsen din. Det er da vi får best resultat, og du får vipper som passer perfekt til ditt ansikt. 


Stol på vår fagkunnskap

Våre dyktige terapeuter vet hva som egner seg for hvem når det kommer til vippebehandling. På grunn av øyelokk, øyeform og øyestørrelse er det variasjon i hvilke typer vipper som passer til forskjellige mennesker. Stol på at vi vet hva som vil se best ut på deg!


Vedlikehold og pleie

I etterkant av en vippebehandling med extensions er det enkelte ting du kan gjøre for å pleie og vedlikeholde de nye, vakre vippene dine. Hvis du har dette i bakhodet, kan du sørge for å beholde de nye vippene dine så lenge som mulig.


Unngå vann og sminke det første døgnet

Når det er gått 24 timer kan du være sikker på at limet er fullstendig tørket, og du kan behandle vippene som dine naturlige vipper. 


Unngå oljebaserte produkter

Olje løser opp limet som holder vippene på plass. Derfor må du unngå rens og hudpleie med tilsatt olje. Det er også viktig å huske på at om du bruker sjampo og balsam med olje kan dette løse opp limet hvis det renner ned i ansiktet ditt.


Unngå å rive i vippene

Du kan behandle vippene dine som du ville gjort med de naturlige vippene dine, men unngå rive dem av. Siden de er limt på dine naturlige vippehår, kan dine egne vipper løsne sammen med dine nye vippeextensions. Hvis du vil fjerne vippene igjen, kan vi gjøre det raskt og enkelt for deg i våre salonger. 


Etter en vippebehandling hos Lashes by Kasja vil våre teraputer alltid gi deg veiledning og råd om hvordan du bør stelle vippene dine. Spør oss gjerne om tips til produkter for hudrens og fukt som passer i etterkant av en vippebehandling. 


Hvis du opplever ubehag, eller ikke er fornøyd etter endt behandling ønsker vi bestandig at du sier fra til oss! Våre teraputer kan fortelle deg om ubehaget er normalt, eller om det er noe som må gjøres annerledes. Vi kan også justere på vippene med én gang hvis det ikke blir helt som du hadde tenkt deg. Det er bedre at du sier i fra til oss så vi kan ordne det, enn at du forsøker å gjøre det selv hjemme. Det viktigste for oss hos Lashes by Kasja er at du er fornøyd, og at du føler at du har fått pene og strålende vipper!


Vi gir deg et våkent og vakkert blikk

Hos oss kan du få akkurat det blikket du ønsker, med vipper som er spesialtilpasset dine preferanser og det som passer deg. Våre terapeuter kan bistå både med informasjon og hjelp, og gir deg akkurat de vippene du ønsker deg. 


Lashes by Kasja holder til i tre ulike salonger i Oslo. Du kan bestille skjønnhetsbehandlinger hos oss ved Salong Nationaltheateret, Salong Oslo S eller Salong Frogner. 


Trykk her for å kontakte oss, eller trykk her for å komme direkte til vår online booking. Du kan også ringe oss på nummer 957 64 889 for vår kundeservice.

0

Skriv en kommentar

hCaptcha