Unike og vakre negler

Hos Lashes by Kasja kan du få neglebehandling med ulik utførelse og verktøy, tilpasset dine ønsker. Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, samt en bred portefølje med design og farger. Hos oss kan du få et negledesign som er spesiallaget og helt særegent for deg, i hyggelige og innbydende omgivelser.


Alle våre neglebehandlinger inkluderer en behagelig neglebåndspleie først, slik at det ferdige resultatet blir pent og neglene ser sunne og flotte ut.


Neglebehandlinger som gir deg det lille ekstra

Våre manikyrer kommer i forskjellige varianter, med forskjellige typer tilbehør og behandlinger. 


Hos Lashes by Kasja kan du få:

  • tradisjonell neglelakk
  • UV-lakk
  • akrylnegler
  • gelénegler

Trykk her for lese mer om våre ulike neglebehandlinger.


Behandlingen tradisjonell neglelakk er en vanlig manikyr, med et stort utvalg farger og design tilgjengelig. 


Vår UV-lakk er en sterkere type neglelakk som sitter lenge. Den påføres under en UV-lampe, som gjør at lakken stivner og kan holde seg flott i mange uker. 


Påføring av akryl- eller gelénegler er blant våre mest populære behandlinger, og gir de beste og mest langvarige resultatene. Med påføring av negler i gelé eller akryl har du tilgang på et stort utvalg farger og design, og kan få tilpasset form og lengde etter dine ønsker. Vi anbefaler gelénegler til alle våre kunder, da det er det mest skånsomme alternativet. Det gir også et delikat og pent resultat. 


Før neglebehandlingen

Før du kommer innom en av våre salonger for en neglebehandling, kan du forberede deg for å gjøre behandlingen enklere og for å få akkurat det resultatet du vil ha:


Fjern neglelakk

Hvis du har rene negler uten neglelakk vil behandlingen gå mer effektivt. Om du har vanlig neglelakk, UV-lakk, akryl- eller gelénegler på neglene din fra før, kan vi selvfølgelig også fjerne det for deg. 


Ta med et bilde for inspirasjon

Det kan være lurt å kikke på andres negledesign på forhånd, og bestemme deg for hva du synes er pent og hva du kunne tenke deg. Ta gjerne med et bilde og vis oss hva du har lyst på!


Stol på vår fagkunnskap

Våre dyktige ansatte har lang erfaring og kompetanse i negledesign og skjønnhetsfaget, og kan gi deg gode råd for hva som er lurt å velge og gjøre når du skal ha neglebehandling. Lytt til vår veiledning, så gir vi deg det resultatet du ønsker!


Vi tar hygiene og ditt velbehag på alvor

Lashes by Kasja har moderne skjønnhetssalonger, hvor fokuset er rettet mot komfortabel atmosfære og utmerket hygiene – det er det mest sentrale i vår virksomhet. 


Vi benytter autoklav for sterilisere alt utstyret vårt, slik at vi kan levere et profesjonelt og hygienisk skjønnhetstilbud. Alt utstyr som ikke steriliseres i autoklav er engangsutstyr som kastes etter bruk. 


Neglebehandling som er riktig for deg

Du bruker hendene dine hver dag, blant annet når du hilser på andre eller for å understreke det du sier når du snakker. Hendene dine er derfor en del av det bildet du viser av deg selv til omverdenen. Hvordan du steller hender og negler kan være en viktig del av ditt fullstendige uttrykk. 


Hos Lashes by Kasja vet vi at mange er opptatt av å gi et vakkert og profesjonelt inntrykk gjennom hender og neglers utseende.


Uansett hvilken behandling du velger for dine negler, kan vi lage et personlig og håndlaget design som blir unikt for deg. Vi kan tilby stor variasjon i farger og former, og har også mulighet til gjøre detaljerte og intrikate negledesign.


I noen få tilfeller kan enkeltpersoner reagere allergisk på neglebehandling. Det kan skyldes allergi mot noen typer pigment, lakk, latex eller andre ingredienser. Dette er veldig sjeldent, men hvis du vet at du har reagert på noe tidligere kan det være lurt å si i fra til våre terapeuter før behandlingen. Vi kan vurdere om det kan skape et problem under behandlingen eller ikke. 


Noen ganger kan kroppens biokjemi gjøre det vanskelig å bruke enkelte negleprodukter. Dette skyldes ulik ph-verdi og produksjon av naturlige oljer i neglene, og kan føre til at neglebehandlingen ikke vil sitte fast. I slike tilfeller har vi hos Lashes by Kasja alltid andre tilgjengelige alternativer, slik at du får en god neglebehandling og et vakkert resultat.


Se vår prisliste for neglebehandlinger her


Husk på at du alltid må være forsiktig med mekaniske påkjenninger for påsatte negler, enten det er akryl eller gelé. Disse neglebehandlingene er sterke og tåler mye, men kraftige påkjenninger og riving kan slite dem av. Dette kan være smertefullt siden de limt på den naturlige neglen din. Om du får en skade på en negl er det likevel ikke grunn til bekymring, negler vokser ut igjen og vil reparere seg selv med tiden. 


Hvis du ønsker å fjerne akryl- eller gelénegler, anbefaler vi alltid at du oppsøker en av våre salonger og får ordentlig oppfølging. 


Vi gir deg vakre negler som komplimenterer deg og din stil

Lashes by Kasja kan hjelpe deg med å tilpasse din neglebehandling og -design til dine behov og ditt ønskede stiluttrykk. Sammen blir vi enige om hvordan vi skal forme, farge og behandle neglene dine, basert på dine personlige ønsker.


Trykk her for å komme til vår online booking, eller kontakt oss her hvis du har spørsmål om våre neglebehandlinger.


Lashes by Kasja tilbyr også kurs for påsetting av gelénegler. Våre negledesignere gir deg kunnskapen og kompetansen du trenger for å selv kunne bli dyktig i utsøkt negledesign. Se mer info om våre kurs her.

0

Skriv en kommentar

hCaptcha