Sunn skjønnhet

Skjønnhet er gjerne mer enn et estetisk valg og uttrykk, det er også en følelse av å være komfortabel i egen kropp. Å være sunn og føle seg vakker gir for mange en indre følelse av trygghet og selvsikkerhet, som blant annet kan reflekteres gjennom økt utstråling og glød.


Hvorfor bryr vi oss om skjønnhet?

Skjønnhetspleie kan komme fra et ønske om å ville fremheve det du er fornøyd med, og vise den beste siden av deg selv. Ofte handler skjønnhetsbehandling om å ville fremheve trekk du er glad i. Enten det betyr å ha på en vågal leppestiftfarge for å markere leppene dine, eller bruke vippeextensions for å definere øynene dine – så er det et valg om å lede oppmerksomhet mot det du liker best ved deg selv!

Trykk her for å se vår prisliste for vipper og bryn, eller se vår prisliste for behandling av ansikt og kropp her.


Skjønnhet og sunnhet – to sider av samme sak?

Å pynte seg og føle seg vel handler om mer enn bare det overfladiske. Skjønnhet kommer innenfra, og med gode vaner og livsvalg kan du gjøre mye for utseendet og skjønnheten din.

Sunnhet er gjerne det første steget mot naturlig skjønnhet. Ofte kan innsiden vår påvirke utsiden, både når det gjelder hud, hår og negler. Hvis du tar vare på kroppen din, kan skjønnhetsbehandlinger og produkter bidra til å forsterke den skjønnheten og sunnheten du allerede utstråler.

Interessert i å vite mer om våre behandlinger? Trykk her for å lese om behandling for vippeextensions, eller her for å se mer om våre neglebehandlinger.

Hva kan du gjøre selv?

Drikk nok vann
Dehydrering er ikke bra for kroppen, og det kan spesielt ha innvirkning på huden din. Hvis du sliter med tørr hud og tørre lepper, kan det først steget være å passe på å drikke nok vann i løpet av dagen. For en skikkelig fuktighetsboost, har Lashes by Kasja flere hudpleiebehandlinger. Les mer om disse her.

Undersøk om du får i deg nok næringsstoffer
Hvis du har problemer med hår- og hudkvalitet over lengre tid, kan det være lurt å sjekke om du mangler noen viktige vitaminer eller mineraler. Hvis du spiser allsidig og tar vitamintilskudd om du behøver det, så vil du hjelpe hele kroppen din.

Beskytt hud og hår fra forurensing, UVA og UVB
Ingenting skader hud og hår mer enn konstant forurensning og stråling fra UVA og UVB. Partikler fra eksosforurensing og andre miljøfarlige utslipp kan sette seg i huden din, og over tid er det med på å skade huden. Konstant stråling kan også resultere i hudskader, samt slitasjeskader på hår.

Regelmessig rens og fukt
Gode rutiner for rens og fukt gir sunn hud på lengre sikt! På denne måten fjerner du farlige partikler fra huden din, og du hjelper huden med å holde seg frisk ved å tilføre god fukt og pleie. 


Vi hjelper deg å fremheve din naturlige skjønnhet

Lashes by Kasja kan hjelpe deg å fremheve det du liker best ved deg selv, og kan gi deg råd og veiledning for pleie og kosmetikk.

Er du interessert i våre behandlinger? Se vår kontaktinformasjon her, eller trykk her for å komme til vår online booking.

0

Skriv en kommentar

hCaptcha