Nye skjønnhetstrender hos Lashes by Kasja

Trender innen skjønnhet, velvære og kosmetikk varierer og endrer seg raskt. De påvirkes av sesonger og nye produkter. Skjønnhetsindustrien er i konstant fornyelse, og nye produkter og behandlinger blir hele tiden tilgjengelige. Hos Lashes by Kasja er vi opptatte av å følge med og tilby behandlinger og produkter som reflekterer tendenser i tiden. Samtidig er vi alltid nøye med å levere et tilbud av kvalitet, slik at våre kunder er garantert det beste og vakreste resultatet etter behandlinger hos oss.


Dekorative negler som fremhever din personlighet

Den siste tiden har intrikate og detaljerte negledesign blitt mer og mer populært, og Lashes by Kasja tilbyr gjerne neglebehandlinger hvor vi tilpasser unike design for dine negler. Ved å benytte en av våre salonger har du mulighet til skreddersy negler sammen med en dyktig negledesigner, og få akkurat det stiluttrykket du ønsker.

Vi kan spesialtilpasse farge, form og tilbehør til negler. Kom innom en av våre salonger, og snakk med en av våre negledesignere om hva vi kan gjøre for deg. Lashes by Kasja designer dine drømmenegler!


Vipper og bryn fra naturens side

Det siste året har vipper og øyenbryn fått mer og mer naturlige uttrykk i skjønnhetsindustrien. Trenden peker i retning av buskete og naturlige fargede bryn og vipper, som skal være definerte men likevel ikke dramatiske. Den finpussede og voldsomme stilen er på vei ut, og det mer rufsete og tøffe har blitt mer populært.

Lashes by Kasja kan utføre øyenbrynsbehandlinger og vippebehandlinger som gir et naturlig og fint resultat. Vi har et stort utvalg metoder, utstyr og behandlinger – og kan skape definerte og flotte vipper og bryn som samtidig er naturlige i designet.

Se priser på våre vippeextensions her, eller les mer om vippeextensions her


Nye løsninger og eksperimenter

Hos Lashes by Kasja er vi bestandig interesserte i å fornye oss, og prøve ut nye løsninger. Vi eksperimenterer ofte med produkter og metoder, samt kombinasjoner av løsninger vi allerede tilbyr. På denne måten finner vi nye og effektive måter å utføre behandlinger, og kan bestandig tilby kundene våre noe innovativt og nyskapende. I våre salonger kan du være sikker på at du får produkter og behandlinger av kvalitet. Disse er utprøvd og basert på vårt ønske om å kun tilby det aller beste.

Hos Lashes by Kasja har vi nylig begynt med øyenbrynsbehandlinger som tar utgangspunkt i metoder og produkter for vipper. Det betyr at vi bruker utstyr som opprinnelig er ment for vippeløft (lash lift), for å forme øyenbryn permanent. Vi kan sette på extensions for å gjøre bryn tykkere, og skaper permanent retning og volum på øyenbrynshårene. Resultatet er bryn med et naturlig og tøft uttrykk, som sitter lenge og gir et definert uttrykk.

Er du interessert i å prøve ut kombinasjoner av våre behandlinger, eller nye løsninger? Spør våre terapeuter om vi jobber med nye alternativer – kanskje kan vi tilby noe nytt til deg og! 


Lashes by Kasja gir deg veiledning og behandling av kvalitet

Det viktigste for oss er at du er fornøyd med din behandling når du forlater en av våre salonger. Våre behandlingstilbud skal få deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv, og du skal føle deg vakker og selvsikker etter endt behandling.

Hvis du har spørsmål om våre behandlinger kan du kontakte oss her. Om du ønsker en konsultasjon eller behandling, kan du trykke her for å komme direkte til vårt online booking skjema.

0

Skriv en kommentar

hCaptcha