Kasja foran Logoskilt

Ny salong i Stavanger!

Lashes by Kasja har åpnet i Stavanger!

Etter å ha åpnet tre populære skjønnhetssalonger i Oslo, var det på tide å utvide til andre byer i Norge og valget havnet på vakre Stavanger i Kirkegata 18. Avgjørelsen ble tatt etter å ha besøkt denne fine byen, hvor jeg har møtt utrolig mange fine mennesker. Lokasjonen for salongen endte opp i sjarmerende gamlebyen, etter møte med eieren av lokalet som har vært hjelpsom og veldig hyggelig, samt eieren av butikken ved siden av. I tillegg har det vært mange klienter som har vært opptatt av å gå til en profesjonell skjønnhetssalong, og har derfor reist fra Stavanger til Oslo, for å få vippeextensions og negler av høy kvalitet.

Lokalet jeg fant, måtte pusses opp fra grunnen av. Dette har vært et stort prosjekt, da salongen ikke har hatt verken toalett eller separate rom, men jeg har vært så heldig å kunne utføre alle visjonene og planene jeg har hatt for denne salongen.

Salongen har nå åpnet med et fantastisk dyktig team, hvor jeg har vært med fra deres første dag for å gi mine ansatte grundig opplæring av hvordan vår kvalitet og service skal være på vipper, negler og andre behandlinger. Vi bruker de samme produktene som vi bruker hos Lashes by Kasja i Oslo og hovedfokuset er å kunne tilby Stavanger samme kvalitets negler, de beste vippene og bryn tilpasset dine ønsker og ansikt.

Vi er også på utkikk etter å utvide teamet vårt, så om du er en person med flere års erfaring med enten vippeekstensions, gele negler, shellac, fotpleie eller bryn, med høy arbeidskapasitet, god arbeidsmoral og høyt fokus kvalitet, perfeksjon og service - kontakt oss på post@kasja.no. 

 

 

Jeg gleder meg masse til å se dere! 

0