Luksuriøs hudpleie hos våre salonger

Lashes by Kasja kan tilby hudpleiebehandling i alle våre salonger, med fornyende og luksuriøse resultater. Vi tilbyr en rekke forskjellige behandlinger, inkludert rens, massasje, eksfoliering og fuktpleie. Med våre ulike hudpleiebehandlinger får du velvære og luksus inn i hverdagen, samt sunn og frisk hud over lengre tid.


Hudpleiebehandlinger fra Lashes by Kasja

Klassisk hudpleie

Klassisk hudpleie innebærer en behandling med skånsom og behagelig pleie av huden, hvor fokuset er rettet mot avkobling og avslapping. Vi behandler små, overflatiske skader og forandringer i huden, og gir deg et friskt og vakkert resultat.

Krystallsliping
Krystallsliping er en behandling hvor små krystaller sliper vekk døde hudceller i det ytterste hudlaget. Dette stimulerer huden til å produsere ny, frisk hud, og kan gi økt glød og utbedre pigmentflekker, solskader og arr.

Kjemisk peeling
Kjemisk peeling er dyptrensende og trenger langt ned i huden. Dette er svært virkningsfullt for fornyelse av huden, og har positiv effekt på skader i huden fra sol, akne eller rynker. Kjemisk peeling forårsaker flassing, og bør tas når du har tid til å la huden hvile. Vi anbefaler ikke denne behandlingen i forkant av store eller offentlige anledninger hvor flassingen kan oppleves som sjenerende.

Bloomea
Bloomea er en ny og innovativ behandling som stimulerer i dybden på underhuden. Det er en mekanisk behandling som bruker både lys og vibrasjon, og oppleves som effektiv og forfriskende. Behandlingen høyner kollagenproduksjonen, og er virkningsfull for fine linjer og rynker på lang sikt.

Les mer om våre behandlinger for hudpleie her.


Vi finner rett hudpleiebehandling for deg og din hud

Hva slags hudbehandling som passer deg, vil variere basert på alder, hudtype og ønskede resultater. Det er også viktig å huske på at alle har forskjellig type sensitivitet i huden, som kan påvirke reaksjoner og resultater på ulike behandlinger.

Hvis du er usikker på hvilken behandling som passer deg og din hud, kan vi hos Lashes by Kasja hjelpe deg! Kom innom vår salong, og be gjerne om en konsultasjon før selve behandlingen. Sammen finner vi det behandlingsalternativet som er best for deg.

Husk også på at mange behandlinger kun pleier overflaten av huden, og at huden fornyer seg hele tiden. Dette betyr at for å få langvarige resultater, kan du være nødt til å utføre hudpleiebehandling regelmessig. Spør våre terapeuter hvis du er i tvil om hyppighet og behov når det gjelder vår hudpleie.

Trykk her for å se vår prisliste for hudpleie for ansikt og kropp.


Hva kan du gjøre på forhånd?

Det er alltid ting man kan selv gjøre på forhånd, slik at behandlingen går effektivt!

Fjern sminke
I våre salonger kan vi selvfølgelig fjerne sminken for deg, men om du gjør det selv på forhånd går alt raskere og mer effektivt. Det er også fint for våre terapeuter å kunne undersøke huden din uten sminke, for å kartlegge hudtype og behov.

Hvilke produkter bruker du?
Hvis du vil ha råd og veiledning om hvilke produkter som egner seg for din hud, kan det være lurt å skrive ned eller ta et bilde av produktene du bruker hjemme. Våre skjønnhetsspesialister kan gi deg tips og veiledning. Kanskje finnes det produkter som egner seg bedre for deg?

Gjør oss oppmerksom på dine behov
Har du hatt problemer med allergi eller sensitivitet i huden? Hvis du vet at du har spesielle behov, er det fint om du forteller oss det. På denne måten kan vi sørge for at du får en behandling som passer deg og din huds behov.

Pleie og oppfølging

Det viktigste å huske på etter alle typer hudbehandlinger, er at du må være skånsom mot huden din. De fleste behandlinger vil gjøre huden litt mer sensitiv i en kort periode. Unngå sterke og harde hudpleieprodukter, og vær forsiktig med sollys. Det anbefales å bruke solfaktor med tilstrekkelig UVA og UVB beskyttelse etter hudpleiebehandling. Husk på at UVA-stråler kan trenge gjennom skyer, og at du derfor kan få solskader selv om det ikke er synlig sollys.

Etter en kjemisk peeling er det ofte virkningsfullt å pleie huden med oljer. Dette gir fukt og mykhet, og pleier huden tilstrekkelig i etterkant av den omfattende behandlingen.

Etter en Bloomea-behandling er det også viktig å tilføre huden rikelig med kollagen for å mate cellene i huden. Dette kan man gjøre med kollagen-mettede produkter. Lashes by Kasja anbefaler å bruke et serum som trenger dypt inn i huden.

Om du er usikker på hvilke produkter og hva slags påkjenninger huden din tåler etter våre hudpleiebehandlinger, er det bare å spørre våre terapeuter. De vil også komme med råd og oppfølging i etterkant av en time med hudpleie.

Vi fører produkter fra Elixir, og kan anbefale hvilke som passer for deg etter hudpleiebehandling hos oss.


Husk at sunn hud starter med deg selv!
Det viktigste du kan gjøre for huden din, både før behandling og etterpå, er å ta vare på den og gi den det den trenger. En sunn, glødende og frisk hud starter ofte med et godt kosthold, og rikelig med vitaminer og næringsstoffer. God UVA- og UVB-beskyttelse er også veldig viktig for å beskytte huden mot solskader, forurensing og skadelige partikler. Gi huden det beste utgangspunktet ved å ha gode vaner, så kan Lashes by Kasja hjelpe deg med den siste, vakre finishen! 


Økt velvære og skjønnhet fra Lashes by Kasja
I våre salonger tilbyr vi behagelige og luksuriøse behandlinger, hvor du blir ivaretatt og får oppfølging hele veien. Våre skjønnhetsspesialister sørger for at du ender opp med et vakkert resultat uansett hvilken behandling du velger.

Ta kontakt med oss her, eller trykk her for å komme direkte til vår online booking.

0

Skriv en kommentar

hCaptcha