Øye

Kristin ordner vippene sine hos Lashes by Kasja

Kristin (54) har tatt vippeextensions hos Lashes by Kasja i omtrent fire år. 

Hun begynte å ta behandlinger i salongen etter å ha fått den anbefalt av bekjente. Senere har det aldri vært aktuelt for henne å gå til behandling et annet sted.

Flinke på naturlige vipper

Kristin trives med vippeextensions fordi det gjør at hun alltid har flotte vipper, samtidig som det er enkelt og lite tidkrevende.

– Det beste er at jeg slipper å bruke sminke. Jeg er ikke spesielt flink til eller glad i det. Med vippeextensions synes jeg også at jeg får et mer våkent uttrykk, forteller hun.

Selv om hun liker godt å ha falske vipper er det viktig for henne at hun får et resultat som ser naturlig ut. Det synes hun at hun får hos Lashes by Kasja.

– De har blitt veldig flinke til å få vippene til å se naturlige ut. Det er vel litt det som er trenden nå. Da føler jeg at det passer for alle; at vippeextensions ikke bare er for de som vil ha megavipper, sier hun.

Et holdbart resultat

Kristin er innom Lashes by Kasja for påfyll av vipper omtrent hver fjerde uke. Hun har fått behandling av flere av jentene som jobber i salongen, og sier at de alltid er søte, flinke og effektive. Viktigst av alt er det at de alltid gjør en god jobb..

– Jeg synes de er veldig dyktige. De virker også veldig stolte av den jobben de gjør, sier Kristin.

Når hun forlater salongen, er hun alltid fornøyd med resultatet. Hun har heller aldri opplevd at det faller av mange vipper samtidig eller innen kort tid.

– Jeg synes resultatet er veldig holdbart. Før satte jeg alltid opp neste time mens jeg var i salongen, men fordi det sitter så bra så har jeg begynt å heller bestille påfyll selv når jeg ser at jeg trenger det, sier hun.

I salongen strekker de seg alltid langt for at hun skal få time når hun trenger, og Kristin opplever alle som jobber der som veldig tilgjengelige og serviceinnstilte. I tillegg liker hun at det er enkelt å bestille time selv på nettsiden.

– Da velger jeg bare når jeg ønsker time og hvem jeg vil gå til. Det er veldig effektivt, sier hun.

Fremstår som en seriøs skjønnhetssalong

Kristin har flere ganger anbefalt Lashes by Kasja videre til venner og bekjente som ønsker å få satt på vippeextensions. Hun synes de fremstår som en seriøs skjønnhetssalong, noe som er viktig for henne når hun selv skal få satt på vipper

– Det er veldig rent og ordentlig. Sånt burde kanskje være en selvfølge, men man hører jo om salonger der dette ikke er tilfellet. Når de skal inn og jobbe med lim og sånt, så nære øynene dine, så vil du at det skal gå ordentlig for seg, sier hun.

Hun synes det er imponerende hva Kasja har fått til med Lashes by Kasja, og at veksten kjeden har hatt de siste årene også gir et ekstra kvalitetsstempel.

– Når kjeden vokser som det gjør, så er det et tegn på det er bra, avslutter Kristin.

- Kristin

0