Heidi reisvang

Jeg får mye skryt for vippene mine

Heidi Reisvang begynte å ta behandlinger hos Kasja allerede før Lashes of Kasja ble åpnet

Da Kasja etterhvert skulle åpne noe eget, var ikke Heidi i tvil om at hun ønsket å bli med henne videre.
Ledende på vippe-extensions i Oslo

Det var salongens gode rykte som førte til at Isabel først valgte å ta behandling hos Lashes by Kasja.

– Det var ikke noe alternativ for meg å være igjen da Kasja skulle åpne egen salong. Det var jo henne jeg ønsket å gå til, forteller hun.

Etter flere år som kunde i salongen har hun utelukkende gode ting å si.

For en enklere hverdag

Heidi har fått utført en rekke ulike behandlinger hos Lashes by Kasja. I dag er det i hovedsak vippene hun får ordnet, men hun har tidligere også fikset negler, bryn og tatt ansiktsbehandlinger i salongen. Hun forteller at hun får satt på vipper fordi det gjør hverdagen hennes litt enklere.

– Jeg har en travel hverdag og da er det deilig å alltid våkne opp og se fresh ut, sier hun.

Hun har fått utført behandlinger av flere av de som jobber i salongen og er alltid like fornøyd med resultatet. Når hun forlater salongen, er det med vipper som både ser flotte ut og som varer lenge. Ettersom vippene sitter godt trenger hun heller ikke å fylle på for ofte.

– Vennene mine vet jo godt at jeg har falske vipper, men de synes alltid at de ser fine og naturlige ut, selv når det er 4–5 uker siden sist jeg har fylt på. Det hender de lurer på hvorfor jeg trenger påfyll. Jeg føler heller ikke at mine egne vipper har tatt skade av behandlingene, forteller Heidi.

Fin atmosfære og freshe lokaler

Heidi beskriver besøkene i salongen som både hyggelige og behagelige, og hun føler seg alltid hjemme når hun er inne til behandling. Ettersom hun har vært kunde hos Kasja over lang tid, har de også blitt godt kjent

– Man føler seg alltid velkommen i salongene. Alle er superhyggelige og lokalene er veldig freshe. Det er en fin atmosfære, sier hun.

Hadde ikke turt å gå noe annet sted

Det er liten tvil om at Heidi er fornøyd med behandlingene hun får hos Lashes by Kasja. Det vises gjennom det lange kundeforholdet, samtidig som hun stadig anbefaler salongen til venner, kolleger, kunder og bekjente.

– Man kan vel si at antall ganger jeg har vært i salongen taler for seg selv, så enkelt er det. Når man skal sette på vipper er det viktig å gå til noen som kan det, og alle som jobber hos Lashes by Kasja er kjempeflinke. Jeg hadde ikke turt å gå noe annet sted, sier hun.

Hun får stadig komplimenter etter besøkene hos Kasja og opplever at folk uoppfordret spør om hvor hun får ordnet vippene sine. Da får hun gjerne høre at hennes vipper er veldig fine sammenlignet med andre som har falske vipper.

– Jeg får veldig mye skryt for vippene mine, og fikk det også for neglene mine da jeg ordnet dem. Folk spør på eget initiativ hvor jeg får gjort dem og da anbefaler jeg alltid Kasja, avslutter hun.

- Heidi Reisvang

0