Rosa negler

Jeg får mange komplimenter for neglene mine

Malene Victoria har ordnet neglene sine hos Kasja i mange år, siden før hun startet opp Lashes by Kasja

Da hun fant ut at Kasja skulle starte egen salong, valgte Malene å bli med henne videre. Nå går hun til behandling i salongen hver 4.–6. uke og er alltid strålende fornøyd med resultatet etterpå.

Flotte, delikate negler i hverdagen

Da Malene først begynte å sette på gelenegler, var det tenkt som et engangstilfelle i forbindelse med et skoleball. Det ble imidlertid raskt til at hun begynte å fylle på neglene med jevne mellomrom. Med gelenegler føler hun til enhver tid at hun har flotte og delikate negler, uten at det krever for mye innsats i hverdagen.

– Jeg gjør det jo fordi jeg synes det er fint. Jeg jobber mye med kunder, så da er det litt ekstra fint å ha fine negler, sier hun.

Alltid hyggelig å være i salongen

Malene trives godt i salongen og synes alltid det er deilig å komme inn til behandling. Med årene har hun også blitt godt kjent med Kasja og jentene i salongen. De hyggelige samtalene gjør det ekstra trivelig å være der.

– Å være hos Kasja er litt som å være hos en venninne. Vi snakker om alt mulig. Det er veldig hyggelig og jeg koser meg alltid, sier hun.

God kvalitet og et resultat som varer

En viktig grunn til at Malene fortsetter å ordne neglene sine hos Lashes by Kasja, er den gode kvaliteten og varigheten på resultatet. På dette området skiller behandlingene hos Kasja seg fra behandlinger hun har tatt tidligere.

– Neglene har alltid veldig god holdbarhet. Jeg har gått til andre salonger før, hvor neglene bare varte i 2–3 uker etterpå. Nå holder neglene mine seg fine inntil 6 uker, og lakken skaller heller ikke av slik det iblant kan gjøre på gelenegler, sier hun.

Hun sier at også andre legger merke til neglene hennes og påpeker hvor flotte de er.

– Jeg er utrolig fornøyd og får så mange komplimenter for neglene mine. Det kunne ikke vært bedre! Jeg vil helt klart anbefale andre å ordne neglene sine hos Kasja. Det har jeg allerede gjort flere ganger, avslutter hun.

- Malene Victoria

0