Portrettbilde av Kasja

Gratulerer med kvinnedagen til alle vakre kvinner og gratulerer til Lashes by Kasja som er 7år!

Kvinnedagen er her og Lashes by Kasja er hele 7 år!

Jeg ønsker i denne anledning å skrive et innlegg for å hedre oss og alle andre fantastiske kvinner.

Som tenåring følte jeg meg lite feminin. Jeg spilte fotball med brødrene mine og var minst i klassen. Jentene i klassen hadde feminine former og jeg ønsket sterkt at jeg selv så ut som de. Disse formene kom aldri og selv om jeg følte meg veldig voksen i hodet, så jeg ut som et barn. Derfor begynne jeg med sminke da jeg var 17 år.

Følelsen av å føle meg lite feminin fikk frem dårlig selvfølelse, så jeg bestemte meg for å legge fokuset mitt om til hva jeg likte best med meg selv, fremme disse og fikse neglene mine som var helt nedbitte.

Slik kom jeg over kosmetikk-faget og alle mulighetene som var og kunne bli.

Den dag idag er jeg en selvsikker kvinne og det er en følelse jeg unner andre. Veien videre innebar kosmetologi studie og en reise til Norge - hvor jeg bestemte meg for å bli. 

Den gang da la jeg fort merke til at det var få tilbud på markedet og at jeg ikke fant en salong som kunne være fleksibel på hva jeg ønsket. 

Det var og er i flere tilfeller, mye fokus på kun en form for teknikk og en måte å gjøre f.eks vipper på. I mine øyne er det utrolig viktig å forstå at skjønnhet er individuelt og jeg ønsket å dele min lidenskap for skjønnhet med andre. 


Det videreførte til at jeg bestemte meg for å drive for meg selv. Slik kom jeg på konseptet “Lashes by Kasja”. Her skulle jeg gi klientellet mitt det de ønsket. Valget for lokale falt på Tordenskiolds Gate 7. 


Grunnet lite tilbud innen denne bransjen, var interessen utrolig stor og jeg ansatte min første teknikker for syv år siden. Herfra fortsatte veksten og den dag i dag har vi 3 salonger i Oslo og 1 i Stavanger, 34.000 registrerte kunder og et stort team på over 20 ansatte.

Det føltes utrolig bra å være en del av kunne bidra til at kvinner følte seg flotte og feminine på sin måte. Dette var et konsept som funket for mange og klientellet likte det like godt som meg. Helt siden den gang og til den dag i dag, er jeg utrolig stolt av at vi er salong hvor kunder føler at de kan få det resultatet de ønsker. 

Fleksibilitet var det som manglet i markedet, og fokuset vårt er at vi er en salong som ikke begrenser kvinners forskjellige måter å føle seg vakre på, men fremmer den.

I tillegg lever alle forskjellige liv, og her ønsker jeg å ha nok alternativer så man enten kan tilbringe flere timer med behandlinger, eller komme en kjapp tur innom for en touch-up eller forming av bryn. 

Kom gjerne hver andre uke, kom hver femte uke. Det er helt opp til hva du synes fungerer best for deg, og ønsker du forslag så kommer vi med det.

Jeg er Lashes by Kasjas mest lojale kunde. Jentene som jobber her er fantastiske og utfører alle behandlingene slik jeg ønsker at de skal være på meg. Det vil de gjøre for deg også.

Vi var en trendsetter her i Norge og vi vil følge moten innen skjønnhet videre. Planen er å ekspandere til flere byer i Norge og jeg vil gjerne vite hvor dere ønsker oss! Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, send oss en melding på sosiale medier eller post@kasja.no.

Tusen takk til alle som ønsker å være en del av Lashes by Kasja og tusen takk for alle tilbakemeldinger! Igjen, gratulerer så mye til alle kvinner!
Dere fortjener å føle dere fantastiske!

0