Linda Norheim

Et flott og naturlig resultat

Linda Nordheim får fikset negler, vipper og øyenbryn hos Lashes by Kasja.

Hun har fått behandlinger her siden salongen startet opp, etter å ha fått den anbefalt av en venninne, og er alltid strålende fornøyd når hun forlater salongen.

– Alle som jobber i salongen er utrolig dyktige og serviceinnstilte. De tar deg på alvor og tar seg god tid til å høre på dine ønsker. De gjør ingenting halvveis, det er alltid perfekt. Jeg tror det er grunnen til at salongen har vokst som den har gjort og fått det gode ryktet den har, sier hun.

 

Et avbrekk i hverdagen

Linda ser alltid frem til besøkene hos Lashes by Kasja. Behandlingene blir en pustepause, der hun både kan slappe av og ha hyggelige samtaler.
– Det er som å få et lite avbrekk i hverdagen. Etter hvert har jeg jo blitt venner med jentene her og da blir man sittende og prate, sier hun

Flott og naturlig resultat

En av de viktigste grunnene til at Linda fortsetter å besøke salongen regelmessig, er at hun får det naturlige og varige resultatet hun ønsker seg.

– Jeg får spesielt mange komplimenter for vippene mine. Det er ingen som tror de er falske, de tror bare at jeg har veldig fine vipper naturlig. Resultatet varer også lenge. Det er ikke sånn at neglene knekker eller at vippene faller av etter kort tid, forteller hun.

Samtidig påpeker hun at velstelte vipper, negler og bryn er svært behagelig og tidsbesparende i hverdagen.

– Det er utrolig praktisk. Jeg har ikke rørt en mascara siden jeg begynte å gå hit. Du bare står opp, og så er du klar. Det er helt perfekt.

Har anbefalt salongen til flere av sine venninner

Linda har anbefalt Lashes by Kasja til mange av sine venninner. Flere av dem har byttet fra sine tidligere salonger og er like fornøyd som henne.

– Det er bare noe med helheten, helt fra du kommer inn døren. De er fleksible med timebestillinger og når noe haster står de omtrent på hodet for å få det til. Det du får er kvalitet og det er det du er ute etter. Da fortsetter du å gå dit. Jeg er tipp topp fornøyd!

- Linda Nordheim

0