Definerte øyenbryn med behandling fra Lashes by Kasja

Øyenbrynene våre er blant de viktigste hjelpemidlene for å ramme inn og definere ansiktet. Ved å fremheve brynene kan man skape symmetri og blikkfang i ansiktet. Å velge rett farge, form og behandling av brynene er derfor viktig. 

Ved å velge øyenbrynsbehandling fra Lashes by Kasja kan du være sikker på at du får pene bryn, som passer deg og ditt ansikt.

Behandlinger for øyenbryn

Hos Lashes by Kasja har vi ulike typer øyenbrynsbehandlinger, alle utført av våre dyktige terapeuter.

Sminking av bryn
Hos Lashes by Kasja kan vi sminke brynene dine med vanlig makeup om du ønsker det. Send oss en henvendelse, eller kom innom oss og spør om våre alternativer for legging av makeup. Vi selger også kvalitetsprodukter for øyenbryns-makeup, kom innom en av våre salonger for se hva vi tilbyr.

Rydding rundt bryn
Når vi rydder rundt øyenbryn og former dem, bruker vi forskjellige metoder og utstyr. Våre skjønnhetsterapeuter kan både nappe og vokse bryn, og vil utføre en behandling som passer deg og dine ønsker.

Farging og forming
Vi bruker naturlige plantebaserte pigmentstoffer for farging, for å minimere sjansen for allergiske reaksjoner. Farging og forming er en populær behandling, hvor det er mulig å skreddersy resultatet etter dine ønsker og ditt utseende.

Permanent makeup
Når vi blir eldre, blir hårsekkene påvirket av hormonendringene i kroppen. Dette fører ofte til tynne, individuelle hår og mindre pigmenter. I slike tilfeller kan vi hos Lashes by Kasja anbefale permanent makeup, som sitter i ett til tre år. Permanent makeup er en form for tatovering, men sitter ikke like dypt i huden som tradisjonell tatovering. Permanent makeup krever to behandlinger.

Se vår prisliste for bryn og vipper her


Hva kan jeg selv gjøre for å få vakre bryn?

Første steg mot vakre og sunne øyebryn kan du ofte gjøre selv! Jo fyldigere øyenbryn du har og jo sunnere de er, desto enklere er det for oss å forme, farge og behandle dem. Da får du det vakreste resultatet, med best mulig effekt.

Det første du bør unngå, er å gjøre store endringer ved å nappe øyenbrynene dine selv. Du bør være spesielt forsiktig med all napping som påvirker selve øyenbrynets form. Det er ofte vanskelig å få et pent og symmetrisk resultat på egenhånd, og det kan ta flere måneder før øyenbrynshår vokser ordentlig ut igjen.

For å få mer øyenbrynshår, kan du pleie brynene dine med serum. Serum for øyenbryn inneholder stoffer som setter i gang hårproduksjon, og som styrker hårene. Dette gir økt hårvekst og tykkere øyenbrynshår. Det finnes mange alternativer på markedet, hos Lashes by Kasja selger vi serum fra iGlow. Spør oss om produktet om du er i tvil om dette er et godt alternativ for deg!


Gode vaner og vedlikehold

Sunne øyenbryn er også enklere å få til hvis kroppen får det den trenger av næringsstoffer. Akkurat som hodehår, hud og vipper, blir øyebrynshår påvirket av helse og kosthold. Pass på å spise sunt og at du får i deg nok vitaminer, så vil du se at hår og hud også får det bedre.

Hvis du opplever at du har problemer med hårvekst eller har skader på vipper, bryn eller i huden, så kan vi også hjelpe deg. Vi ordner gjerne egne alternativer for deg, slik at du kan fremheve dine vakreste trekk! Kom innom for en konsultasjon om du er usikker på hva som kan gjøres i din situasjon. Ved behov vil vi alltid henvise videre til spesialister som kan hjelpe med spesifikke problemer. 


Besøk en av våre vakre salonger

Lashes by Kasja tilbyr øyenbrynsbehandling i tre ulike salonger i Oslo. Vi har også en rekke andre behandlinger. Trykk her for vår kontaktinformasjon, eller se vårt online booking skjema her.

0

Skriv en kommentar

hCaptcha