Isabel Raad

Best i Oslo på vippe-extensions

Isabel Raad har vært kunde hos Lashes by Kasja i omtrent to år

Hun får satt på vippe-extensions, og kommer regelmessig innom for påfyll. Her får hun det resultatet hun ønsker seg, og vil ikke la noen andre røre vippene hennes igjen.

Ledende på vippe-extensions i Oslo

Det var salongens gode rykte som førte til at Isabel først valgte å ta behandling hos Lashes by Kasja.

– Jeg har jo alltid hørt om folk som går hit. Skal man ha vippe-extensions i Oslo så er det til Kasja man går. Det er de som er ledende på dette i Oslo, sier hun.

Hun får påfyll av vipper omtrent hver tredje uke. Dette gjør at hun til enhver tid har flotte vipper, og sparer mye tid i hverdagen.

– Det er deilig å slippe å sminke øynene hver dag. Også føler man seg mye mer fresh uten sminke når man har vippe-extensions, sier hun.

Resultatet er helt fantastisk

Hos Lashes by Kasja får Isabel et resultat som er bedre enn på andre salonger hun har prøvd. Hun synes alltid det er avslappende å være til behandling, og at salongen har en «nice vibe», akkurat slik det skal være på en salong.

– Jeg har gått til andre salonger før, der jeg ikke har vært fornøyd. Jeg har nesten hatt lyst til å fjerne vippene rett etterpå. Men hos Kasja blir resultatet alltid fantastisk. Det blir helt perfekt, forteller hun.

Isabel vil helt klart anbefale andre å få satt på vippe-extensions hos Lashes by Kasja.

– Ja, det kan jeg anbefale på det sterkeste!

- Isabel Raad

0